Sponsoring? Voor veel bedrijven een noodzakelijk kwaad om goodwill te kweken.

Maar wij nemen niet alleen ons werk en onze klanten heel serieus, maar zijn ook maatschappelijk betrokken.
Mede door onze achtergronden hebben wij er voor gekozen om de hieronder genoemde organisaties op financieël of materieel gebied te ondersteunen. Andere sponsoraanvragen worden op voorhand afgewezen. Wanneer wij besluiten een organisatie te willen steunen, nemen wij zelf contact op.

 

sponsoring

Quote uit het informatieboekje 2014 van Kinderboerderij Rosorum:
“De Kinderboerderij Rosorum vecht om te overleven en heel veel mensen en bedrijven hebben hun steun toegezegd. Een wel heel bijzondere is het gratis leveren en plaatsen van 6 zonnepanelen door Kerdijk & Schreijenberg Montage. Een groot cadeau dat de kinderboerderij een groot deel van hun stroomverbruik gratis gaat leveren en daarmee een belangrijke basis levert voor een gezonde exploitatie in de toekomst.”

 

sponsoring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sponsoring stvdl

Stichting Veteranen De Liemers steunen wij ook van harte met een financiële bijdrage. Deze Stichting brengt veteranen en oudgedienden uit de hele Liemers bij elkaar om zo iedere derde zaterdag van de maand een gezellige middag te beleven met mede veteranen en een ieder die de Veteranen een warm hart toedraagt. De bijeenkomst is altijd in het gebouw van Caleidoz aan de Hoge Bongert 3 in Zevenaar.
Iedere Veteraan, oudgediende, jong of oud is van harte welkom!

 

 

SDZZ4-sponsoringSinds begin september 2015 zijn wij samen met Heko CV shirtsponsor geworden van het 4e elftal van S.D.Z.Z. Het is een seniorenelftal met spelers tussen de 21 en hun pensioen.
Op 6 september is de nieuwe outfit uitgereikt aan het team en de leiders.

 

S.D.Z.Z-4 zet hem op,  we verwachten nu veel van jullie prestaties!

 

Promotie video Kerdijk&Schreijenberg montage BV

Posted by Kerdijk & Schreijenberg-montage BV on donderdag 1 oktober 2015